κυπαρισσια διαμονη for Dummies

Wiki Article

Το κατάλυμα ήταν πεντακάθαρο, οι ιδιοκτήτες ήταν ευγενικοί και διακριτικοι, το σπίτι παρείχε όλα τα απαραίτητα, που μπορεί να χρειαστεί ο ενοικιαστής.

Με όλα τα ακίνητα της αγοράς, προβολή σε χάρτη, χωρίς διπλές και τριπλές αγγελίες για το ίδιο ακίνητο, έξυπνη ταξινόμηση και πολλές ακόμα μοναδικές δυνατότητες.

Είναι μια μικρή παραλία, στην οποία μπορείτε να φτάσετε είτε από το χωριό Καψάλι είτε από την παραλία με κανό ή θαλάσσιο ποδήλατο.

'Η μέσω Μολάων, μεγαλύτερη απόσταση ή μέσω Αγίου Δημητρίου, πιο γραφική αλλά και πιο απομονωμένη διαδρομή, μέσα από γραφικά χωριά. Στο χωριό δεν υπάρχει σταθμός καυσίμων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ AΡΘΡΑ Για περισσότερα άρθρα πατήστε εδώ για να κάνετε αναζήτηση στο

Ο Αβλέμονας (ή Αβλέμωνας) είναι ένας οικισμός στην ανατολική ακτή των Κυθήρων, που από πολλούς θεωρείται ως το ομορφότερο χωριό στο νησί.

Ένας κοινός εχθρός που μπορεί να προσβάλει τα κυπαρίσσια δέντρα είναι ο σκώρος των κυπαρισσιών. here Αυτός ο μικρός σκώρος γεννά τα αυγά του στις άκρες των κλαδιών του κυπαρισσιού και οι προνύμφες που προκύπτουν μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στο δέντρο τρέφοντας τη νέα ανάπτυξη.

Σε κάποιες περιπτώσεις, την περίοδο του φθινοπώρου, τα κυπαρίσσι μπορεί να προσβληθεί από το έντομο της βαμβακάδας (ψευδόκοκκος) που εμφανίζεται αρχικά σαν βαμβάκι στα φύλλα και σταδιακά προκαλεί ξηράνσεις.

Σημείωση: Αν θέλετε ησυχία και ηρεμία καλύτερα να αποφύγετε την περιοχή τον Αύγουστο.

Αρχή παραθύρου διαλόγου Επαληθευμένα σχόλια από αληθινούς επισκέπτες.

Ζήτηση Βρες το ακίνητο που ψάχνεις με τη βοήθεια επαγγελματιών μεσιτών.

Αειθαλή Φυτά Κωνοφόρα Δέντρα Μαθαίνω τα φυτά Πολυετή Φυτά Συμβουλές Φροντίδας Φυτά για Φράχτη Φυτά Εξωτερικού Χώρου

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Διαχείριση Πρασίνου Σχεδιασμός & Μελέτη Χωρών Πρασίνου

Στη Χώρα και στο Καψάλι θα βρείτε την πιο δραστήρια νυχτερινή ζωή στο νησί, καθώς είναι τουριστικά μέρη και προσελκύουν πολλούς επισκέπτες.

Report this wiki page